Beleving Chinese tekening golf

The wave that moves you forward

Met de wind in de zeilen het nieuwe jaar in!

Lijkt het soms alsof je geleefd wordt door je omgeving? Of dat je in een situatie zit, waar je het perspectief even kwijt bent? Of herken je de vraag: wat past nu echt bij mij? Wil je jouw koers (her)vinden en varen met de wind in de zeilen? Maak dan gebruik van dit unieke aanbod! Vaak is er bij veel organisaties aan het einde van het jaar nog financiële ruimte voor ontwikkeling. Het loont om naar de mogelijkheden hiervan te informeren.

‘The wave that moves you forward!’

Hoe ziet dit unieke aanbod eruit? In vijf persoonlijke coachsessies van 1,5 uur wordt jou weer helder wat voor jou echt belangrijk is, waar jij op wilt koersen en welke stappen je kunt zetten om hier te komen. Ik heb het programma zo samengesteld dat waardevolle elementen uit de coaching een centrale plaats hebben. Aan het eind van dit traject, beschik jij over jouw eigen ‘personal manual’. Jouw eigen handleiding die jou op koers kan houden. Elk van de vijf sessies heeft een apart thema:

1. Koers op waarden

Waarden geven aan wie je in essentie bent en wat voor jou écht belangrijk is. Onze waarden dienen als persoonlijk kompas. Wanneer we in staat zijn keuzes te maken waarbij we onze waarden respecteren, draagt dit bij aan meer duurzame én succesvolle keuzes. Bovendien zijn keuzes makkelijker te maken, wanneer we ons bewust zijn van onze waarden. In deze sessie krijg je zicht op jouw waarden en het naleven en verankeren hiervan.

2. Het stuurwiel

Het stuurwiel is van essentieel belang om op koers te blijven en daarmee balans te behouden. Deze sessie laat zien hoe jouw balans er nu uitziet en welke stappen je kunt zetten om deze balans te verbeteren. In de sessie maken we gebruik van een ‘levenswiel’ waarin de acht belangrijkste levensgebieden de revue passeren. Dit geeft belangrijke inzichten waar én welke verandering gewenst is.

3. De stip op de horizon

Wat is jouw stip op de horizon? Waar wil jij naar toe? Welk doel streef jij na in je leven? Het nastreven van een persoonlijk doel geeft in hoge mate voldoening. Soms noem ik dit ook wel het levensdoel of life purpose. Zicht krijgen op jouw unieke persoonlijke doelen draagt zowel werk als privé bij om gericht te blijven op hetgeen voor jou belangrijk is.

4. De kapitein

Wie staat er aan het roer op jouw schip, wie bepaalt de koers ofwel door wie en wat laat jij je leiden? De kapitein is de persoon die precies weet wat goed voor jou is. Hij wordt daarbij gesteund door zijn bemanningsleden. Wat zegt jouw kapitein? En wie zijn er nog meer bij jou aan boord die het voor het zeggen hebben? Naar wie luister jij wel en niet? Boeiend om inzicht te krijgen in de verschillende stemmen!

5. Verankering

Voor anker gaan of het anker lichten? Ofwel blijven waar je bent of weggaan en verder reizen? Dit is aan jou. Het is vaak relatief makkelijk om dingen te leren, en een stuk lastiger om te veranderen. Hoe houd je koers en ga je om met saboteurs op zee?

Nieuwsgierig wat dit voor jou kan betekenen of ken je mensen of collega’s voor wie dit waardevol kan zijn?
  • Locatie Den Haag (Coachhuis Raamweg of President Kennedylaan) desgewenst (in combinatie met);online-sessies.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november 2022.
  • Sessies vinden plaats in 2022 om een mooie start van het nieuwe jaar te maken.
  • Het traject bestaat uit vijf sessies van anderhalf uur en tussendoor online begeleiding.
  • De investering bedraagt 1000 euro.

Graag voeg ik een kleine persoonlijke noot toe. Ik heb de ambitie om meer vanuit Coaching to Be te ondernemen. Vandaar dit eerste aanbod van ‘The wave that moves you forward’!
Ik ben benieuwd of jij gebruik van dit aanbod wil maken. Als je iemand bij mij introduceert, zorg ik voor een persoonlijk bedankje!