NaïmaSuccesvolle ondernemer

Dank je wel Hermione, voor het verhelderen van de inzichten die ik eigenlijk al had. Door jouw coaching heb ik bevestiging gekregen dat het klopt wat ik voel en waar ik heen wil. Ook zo onwijs fijn is het overzichtelijk maken op papier, een soort mindmap die je schetst van de woorden die ik uitspreek. Je hebt voor mij veel dingen tastbaar gemaakt en zette mij aan tot actie. Je was sturend, niet dwingend of dringend waardoor ik voelde dat die actie echt uit mij kwam. Na elke sessie ging ik met energie weer weg, die impulsen had ik echt nodig! Ik ben zo benieuwd wat mijn koers mij zal brengen, je hebt mij in ieder geval een kompas gegeven. Ik vind je een heel fijne persoonlijkheid en wie weet mogen onze paden nog eens kruisen.
Bedankt!

Mark van VlietProject Manager

We hebben tijdens de coach sessies onder andere aandacht besteed aan het gedrag van anderen evenals mijn eigen kernkwaliteiten. Dit maakte meer en meer duidelijk hoe ik in het leven sta en omga met anderen. Maar ook hoe anderen mogelijkerwijs zijn en omgaan met mijzelf. Toen Hermione tijdens de laatste sessie vroeg: ‘Wat heeft het traject mij geboden?’, hoefde ik niet lang na te denken. “The way of life”, antwoordde ik. Er was zoveel gebeurd in bedrijfssfeer maar ook privé en Hermione heeft mij hierin zo goed kunnen helpen, dat ik heel veel kracht uit de sessies haalde. We hebben het dan ook de laatste sessie goed over gehad hoe ik deze koers kon vasthouden. Want dit heeft mij heel veel handvaten gegeven waaronder het blijven creëren van helderheid, over mijzelf en wat de ander verwacht. If it is to be, it is up to me !

Ik heb de sessies zeer positief ontvangen en wil Hermione bedanken voor de gesprekken. Ze hebben mij veranderd en daarmee ook mijn omgeving. Het zal aan mij zijn om die koers te blijven houden en mijn kompas te volgen.

CharlesOperational Manager

Hermione is als coach open, uitnodigend, creëert een veilige omgeving waarin alles mag zijn, ze luistert en ontvangt zonder oordeel en weet de juiste vragen te stellen. Zij heeft mij geholpen om een aantal barrières te doorbreken waardoor ik in mijn kracht en energie kwam en daardoor kon bewegen in de juiste richting. Zij kan heerlijk dansen in het moment en werkt met dat wat opkomt of naar voren komt in de sessie. Zij vat waar het in essentie om gaat en legt daarop haar focus. Hierdoor kan dat transformeren wat in de weg zit voor persoonlijke groei.

AndréRisk Manager

“De coaching met Hermione heb ik als inspirerend, motiverend en leerzaam ervaren. Daarnaast heeft ze me geleerd om buiten de kaders te denken. Ze heeft mij gemotiveerd en daardoor was ik in staat om veel netwerkgesprekken te voeren en daar optimaal uit te halen. Deze netwerkgesprekken leverde mij verder waardevolle input op welke ik kon inzetten bij mijn sollicitatiegesprekken. Ook heeft ze me geleerd te ontdekken waar ik meer of minder energie van krijg. Dit heeft mij enorm geholpen om buiten mijn eigen vertrouwde kaders te bewegen. Ten slotte heeft ze vooral bijgedragen aan een goede, consistente branding van mijzelf. Dit heeft dan ook geresulteerd in de mogelijkheid om een baan te kunnen kiezen die mij de meeste opties bood tot zelfontplooiing. Bedankt Hermione, mission completed!”

HesterYoung Professional

Na een zwaar jaar, met burn-out klachten als gevolg, wilde ik de vervelende ervaringen graag een plekje geven en mij weer richten op de toekomst. Door de fijne en eerlijke gesprekken met Hermione heb ik dit doel kunnen bereiken. Vanaf het eerste moment heeft Hermione een vertrouwde sfeer weten te creëren. Dankzij de prettige sturing en de juiste vragen, heb ik in een korte tijd ontzettend veel over mijzelf geleerd – hoe ik in elkaar zit, wat mij drijft en wat mij motiveert – met als gevolg al snel een nieuwe baan. Bedankt voor alles!