HermioneJe merkt dat het even niet lekker loopt. Je weet niet goed wat je wilt en blijft daarmee vastzitten in je dagelijks patroon. Waar word je nu blij van en waar krijg je nu energie van? 

Herken jij je als professional in de volgende vragen? 

  • Doe ik (het werk) wat bij mij past en zou ik dit werk de komende jaren willen blijven doen?
  • Wat zou ik anders kunnen of willen en wat is er voor nodig een volgende stap te maken?
  • Hoe kan ik meer balans en/of zingeving in mijn leven ervaren?

We starten met een kennismaking. Hierin kan je de ‘klikfactor’ ervaren, krijg je helder wanneer het coachtraject voor jou succesvol is en ervaar je mijn wijze van coaching en de impact hiervan. 

Na de kennismaking bepalen we samen het aantal verwachte coachsessies. Een coachsessie vindt gemiddeld eens per twee weken plaats, zodat alle ervaringen en inzichten de tijd krijgen om te landen en je met de acties uit de coaching aan de slag kunt. De coaching kan uiteraard op verzoek ook via Teams of wandelend. In inspirerende en positieve coaching, ervaar je helderheid van richting én beweging. 

Praktisch

De coaching vindt plaats op een mooie centrale locatie in Den Haag: het Coachhuis op de Raamweg 4 of President Kennedylaan 19. 

Ik reken een particulier tarief van 125 euro per uur (excl. btw). Facturatie vindt plaats in de maand, nadat de coachsessies hebben plaatsgevonden.

Ik hanteer een zakelijk tarief van 150 euro per uur (excl. btw). Facturatie vindt in één keer plaats, na ondertekening van de coachovereenkomst. In de coachovereenkomst wordt het aantal sessies / uren vastgelegd.