Appeltaart

De appeltaart, en wie jarig is trakteert…

Echt een bijzondere titel voor een nieuwsbrief, zou je kunnen denken. Dat kan ik me goed voorstellen.
Waar ik in de coaching op gericht ben, is mensen bij hun gevoel te brengen én dat zij vanuit hun gevoel ook keuzes durven te maken. Dit is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Voelen is één, maar er naar handelen is een heel ander verhaal. In deze nieuwsbrief deel ik graag een voorbeeld van het volgen van mijn gevoel en waar dit toe kan leiden.

Volgen van je gevoel

Eind van de zomer was ik op een unieke locatie waar ze heerlijke appeltaart serveerden. Hoe fijn is het om op een mooie of unieke locatie lekkere appeltaart te eten? Deze adressen wilde ik wel gaan bundelen! Ik kon dit zo sterk voelen dat ik hier iets mee wilde, dat ik voor mezelf had bedacht, deze weg eens te gaan bewandelen. Het is grappig te ervaren wat er dan op je pad komt.

Openstaan voor wat er op je pad komt en je waarden volgen

Zo had ik kort daarna een coachgesprek met iemand, die op zoek was naar projecten die haar meer energie geven en waarin zij kan samenwerken. Daarmee besloten we samen een nieuwe domeinnaam te kopen:www.de-appeltaart.nl. Dé site voor adressen waar je de lekkerste appeltaarten kan eten op de meest prachtige of unieke locaties in Nederland. Gewoon omdat we het leuk vinden en omdat het…

… het leven ‘even’ wat lichter maakt

Daarnaast merk ik dat in deze tijd waar veel mensen impact ondervinden van Corona, het ook belangrijk is, even wat ‘lichtere’ kost te hebben. Meer ruimte om te kunnen ontspannen, de zinnen te kunnen verzetten, elkaar meer te helpen, te verbinden en meer positiviteit in het leven te brengen. De adressen bevinden zich vaak op prachtige plekken in het land, waar een combinatie met een goede wandeling beweging creëert.

Van betekenis kunnen zijn voor anderen

Toen ging de horeca weer dicht… Om deze ondernemers een hart onder de riem te steken hebben we het volgende bedacht. Wij hebben aanvullend vermeld welke locaties open zijn voor take-away en/of delivery.
Benieuwd naar de site, óf wat het volgen van je gevoel jou kan brengen? Ik hoor het graag.

En,… vandaag is mijn verjaardag! Een mooie gelegenheid jullie te trakteren op de meest lekkere en leuke appeltaartadressen in Nederland, geniet ervan!